Wat zeiden onze klanten over ons ?

 Karin & Anja

Aanbouw en renovatie volledige begane grond (bekijk project >)

Wij zijn erg blij met ons nieuwe huis; alsof we verhuisd zijn in ons eigen huis! De verbouwing is zeer snel en professioneel uitgevoerd. Het heeft veel koffie, worstenbroodjes en koeken gekost, maar daar hebben we iets prachtigs voor terug gekregen! Alle mannen die meegeholpen hebben; heel hartelijk bedankt voor het harde werken, de plezierige samenwerking en de heldere communicatie! Hartelijke groet Karin en Anja

Sanne de Roos

Renovatie volledige woning  (bekijk project >)

De Goede Bouw heeft bij ons de gehele beneden verdieping, inclusief uitbouw, verbouwd. Daarnaast zijn de toiletten en de badkamer op de begane grond en eerste verdieping meegenomen. Omdat we onervaren waren op het gebied van grote verbouwingen was het voor ons voor aanvang een spannende uitdaging. Vooraf alles volledig met Bas de Goede besproken en kritisch bekeken wat wel en niet haalbaar was. Mede hierdoor is de verbouwing naar onze volledige tevredenheid gelopen. De snelle en eerlijke communicatie, tijdens de verbouwing, heeft ertoe geleid dat alles tijdig opgeleverd werd. De kwaliteit en kundigheid van de medewerkers hebben we tevens als prettig en aanvullend ervaren. Kortom, we kijken tevreden terug op de verbouwing. Bij een volgende klus weten wij wel bij wie we aankloppen!

Luuk Kuijpers

Keuken renovatie tbv goede doel

De Goede Bouw heeft voor een RTL Late Night Special ten behoeve van de stichting ‘Het Vergeten Kind’ belangeloos een bijzondere woonkeuken gerealiseerd voor een gezinshuis in Rucphen. De planning was vanwege opnames erg strak en wij hebben als productiehuis veel gevraagd van de werknemers van DGB, het geheel is echter prachtig geworden en ondanks de tijdsdruk is er geen kwaliteit verloren gegaan. Bedankt voor de prettige en nuchtere Brabantse samenwerking, zonder de vakmannen van De Goede Bouw hadden wij dit project niet kunnen realiseren! Luuk Kuijpers Blue Circle B.V. RTL Late Night Special ‘Het Vergeten Kind’.

Remi Tops

Aanbouw

Ik vind dat jullie knap werk hebben geleverd met minimale zorgen aan onze kant, precies zoals we dat wensten. Onze complimenten daar voor.

Olivier v/d Ven

Opbouw op garage inclusief slaap- en badkamer (bekijk project >)

Deze aannemer heeft goede en ervaren vakmensen om zich heen. Onze opbouw, waarin een badkamer en slaapkamer zijn gemaakt, ziet er prachtig uit. Scherpe prijs ten opzichte van andere aannemers.

Joppe de Graaff

Uitbouw en renovatie begane grond

Na een lange zoektocht, uitgekomen bij de Goede Bouw. Prijs en vertrouwen waren de doorslag. Duidelijke offerte en tot in de puntjes uitgeschreven. Onze klus: – Uitbouw van 4 mx 5,5 m (incl. lichtstraat en jaren 30 verband metselen) – Beneden alles stuken en ensuitedeuren plaatsen – 2 grote tuindeuren plaatsen – Elektra en water verleggen – Nieuwe tussendeur – Draagmuur vervangen door staal – Schutting verwijderen (achter) en tuinmuur plaatsen en achterpoort Nu klaar na 3 maanden klussen, 2 weken later dan gepland. Resultaat TOP! Extra werk viel mee en er werd van te voren over gebeld. Ik kan de Goede Bouw aanbevelen! Mail voor foto’s of reactie.

Wouter van de Graaff

Interieur cafe in Breda

DGB heeft ons in de verbouwing en inrichting van onze nieuwe kroeg ondersteund. De samenwerking verliep heel soepeltjes. Goede planning en communicatie, tot in de details vtv alles doorgenomen en daarna goed uitgevoerd. Ik raad iedereen aan om de zorgen bij een verbouwing aan DGB over te laten. Zij weten echt waar ze mee bezig zijn en denken goed mee.

Edwin Gons

Volledige renovatie monument in Hooge Zwaluwe (bekijk project >)

Uitstekende aannemer. Tweede keer dat wij met hem werken. Hanteert reele prijzen, een aannemer die meedenkt tijdens de voorbereiding en uitvoering, idd alles tot in de puntjes regelt, hoge kwaliteit van het werk en van de materialen, nette afwerking en altijd een schone bouwplaats, strak in de planning, prettig en duidelijk in de communicatie. Tijdens de bouw bleek de achtergevel en een binnenmuur te slecht om te behouden: dit werd snel in goed overleg en tegen heel redelijke meerkosten aangepakt. De Goede Bouw? Zeg maar de Beste.

Joost

Badkamer, dakkapellen en stucwerk

De Goede Bouw heeft bij ons een aantal flinke klussen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het zijn harde, vriendelijke en nette werkers. Daarnaast erg behulpzaam in het zoeken naar de beste oplossingen.

Ingeborg van Steen

Opbouw geplaatst in Breda

De Goede Bouw heeft in 6 weken van onze kleine zolder een grote opbouw gemaakt van 2 kamers en toilet. Daarbij kwam ook een nieuwe trap, een halletje gemaakt, slaapkamer van schuin dak naar recht gemaakt en in een andere kamer een grotere dakkapel geplaatst. Dat hebben ze snel en netjes gedaan. Ze zijn vriendelijk, vakkundig en hebben goed meegedacht. We hebben ook het laminaat laten leggen en het schilderwerk laten doen, alles naar tevredenheid. Over meerwerk is altijd goed gecommuniceerd, dus daar zijn nooit misverstanden over geweest. Conclusie: NET BOUWBEDRIJF DAT ZICH AAN DE AFSPRAKEN HOUDT (en niet te duur!)