Renovatie Volvo Showroom (Oosterhout)

De showroom van Volvo Oosterhout is volledig verbouwd en geüpdate naar de eisen zoals die vanuit Volvo Nederland worden gesteld. Werkzaamheden die zijn uitgevoerd:

  • De oude losliggende tegelvloer is vervangen door een betonvloer met tegels
  • Alle plafonds zijn vervangen door een blind systeemplafond in combinatie met een Derako houten latten plafond
  • Er is een nieuwe inrichting gekomen voor de werkplekken met glazen wanden en deuren
  • Er zijn nieuwe balies gekomen voor receptie en werkplaats
  • Alle elektra is vernieuwd en er is nieuwe verlichting geplaatst
  • Nieuwe laadpalen voor opladen auto’s
  • Nieuwe opslag gebouwd
  • De werkplaats is voorzien van een nieuwe vloer en nieuwe apparatuur
  • De wasstraat is vervangen en voorzien van nieuwe roldeuren
  • Het pand is aan de binnen en buitenzijde geschilderd
  • De tuin / bestrating is rondom aangepast
  • Nieuwe heaters en airco’s geplaatst

Bekijk hier alle foto’s van dit project (genomen vlak voor de verhuizing):

De Goede Bouw

Bel of email ons gerust voor de mogelijkheden of voor het maken van een vrijblijvende offerte.